Σχετικά με εμάς

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Η εταιρεία ΜΑΞΓΟΥΕΛ Ετερόρρυθμη Εταιρεία δημιούργησε το δικτυακό τόπο www.maxfeel.gr που αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών ρουχισμού ,υποδημάτων, ηλεκτρονικών, αξεσουάρ κ.α το οποίο λειτουργεί με βάση τους ακόλουθους όρους χρήσης. 

 

Το κατάστημά μας φιλοξενείται στην woocommerce. Μας παρέχουν την online πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που μας επιτρέπει να πουλήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

Η Εταιρεία δεσμεύεται για την πληρέστερη και ορθή παρουσίαση όλων των πληροφοριών και στοιχείων που παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες του δικτυακού τόπου www.maxfeel.gr και αφορούν τα προϊόντα που εμφανίζονται και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών που μπορεί να διέφυγαν της προσοχής ή προέκυψαν ακούσια.

 

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝΜέσω των ιστοσελίδων του δικτυακού τόπου www.maxfeel.gr παρουσιάζονται και διαφημίζονται προϊόντα και υπηρεσίες που ο επισκέπτης δεν έχει καμία υποχρέωση να καταναλώσει εάν ο ίδιος δεν το επιθυμεί. Τα τεχνικά μέσα (υπολογιστές, tablets, κινητά τηλέφωνα κλπ) καθώς και η σύνδεση στο διαδίκτυο που απαιτούνται για την επίσκεψη στον ιστότοπο σε καμία περίπτωση δεν βαραίνουν οικονομικά την – ΜΑΞΓΟΥΕΛ Ετερόρρυθμη Εταιρεία –  . Πέραν αυτού, καμία ευθύνη δε βαραίνει την Εταιρεία για όποια τεχνικά προβλήματα τυχόν προκύψουν στους χρήστες του δικτυακού τόπου WWW.maxfeel.gr κατά την επίσκεψή τους σε αυτόν. Επίσης η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαιτέρως μη επιτρεπόμενων παρεμβάσεων είτε σε προϊόντα είτε σε υπηρεσίες είτε σε πληροφορίες που προσφέρονται μέσω του δικτυακού τόπου. Επιπρόσθετα, η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για την κακή λειτουργία συνδέσμων (links) που φαινομενικά ή ουσιαστικά παραπέμπουν στον ιστότοπο www.maxfeel.gr, δεν είναι σε θέση να ελέγξει την κωδικοποίηση εγγραφής αυτών, τις μεθόδους προστασίας του καταναλωτή/χρήστη ή την προστασία των προσωπικών δεδομένων αυτού και πάντα σχετικά με την ηλεκτρονική τοποθεσία που οι σύνδεσμοι (links) βρίσκονται. Η φαινομενική ή ουσιαστική ύπαρξη των συνδέσμων (links) σε άλλες ηλεκτρονικές τοποθεσίες εκτός του δικτυακού ιστότοπου www.maxfeel.gr δε συνεπάγεται την εν μέρει ή εν όλω συμφωνία της Εταιρείας με το εμπορικό ή πνευματικό περιεχόμενο των δικτυακών τόπων που αυτά βρίσκονται.